Get Adobe Flash player

header 2018 1

Het Fysiopraktikum gaat door als FysioHolland

Vanaf 1 januari 2019* sluit Fysiopraktikum zich aan bij FysioHolland. Door de uitbreiding worden de mogelijkheden tot vernieuwing en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige zorg vergroot. De praktijk zal verder gaan onder de naam FysioHolland Loosdrecht.

Wouter de Haan: “Na bijna veertig jaar samen met Willem en Arnold met veel toewijding en plezier te hebben gebouwd aan deze praktijk voor het verlenen van fysiotherapeutische zorg is het door de a.s. pensionering van Willem en Arnold tijd om de praktijk over te dragen. De wereld van de fysiotherapie is aan het veranderen: naast de noodzakelijke inhoudelijke zorg voor de cliënten moet enorm veel gedaan worden aan niet-inhoudelijke taken, zoals de sterk toegenomen administratieve last. Daarnaast wordt het zorgaanbod breder en wordt er ook in de fysiotherapie steeds meer geïnnoveerd. Schaalvergroting in dienstverlening is dan een logische stap om kwalitatief hoogwaardige diensten te kunnen blijven aanbieden. Daar waar je als oudgediende op de markt je sporen hebt verdiend, is het een welkome kans om je expertise en kennis door te kunnen geven en te kunnen continueren in een groter geheel, hetgeen FysioHolland, reeds 10 jaar op de markt, kan waarborgen.”

Wat betekent dit voor u?

In de praktijk merkt u weinig van de verandering. Het team van fysiotherapeuten blijft gelijk, momenteel loopt de sollicitatie voor de eerst vertrekkende collega: Wim Wolter vertrekt per 1 januari, Arnold Terpstra eind 2019. Wouter de Haan, Nicolette Jorna en Emmaly Berghuis blijven in de praktijk werken. Het zorgaanbod blijft gelijk en wordt mogelijk uitgebreid.

FysioHolland is een landelijke fysiotherapieorganisatie met ruim honderd PLUS-praktijken, waaronder dertien verspreid over regio ‘t Gooi. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennisdeling en innovatie staan bij deze organisatie hoog in het vaandel.

We kijken uit naar een prettige samenwerking en doen er alles aan om deze aansluiting tot een succes te maken.

* Onder voorbehoud van goedkeuring van de NZa

Fysiopraktikum Loosdrecht
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Meer informatie Ok