Get Adobe Flash player

Fitness

Het Fysiopraktikum is sinds 1974 gevestigd op de Nootweg 27A. Het Fysiopraktikum is een begrip op het gebied van individuele fysiotherapeutische zorg, maar heeft ook naam gemaakt met oefengroepen, zoals de preventieve gymnastiek, ruggroep, zwemtherapie en testgroep.

Sportbeoefening in het algemeen staat de laatste jaren zowel positief als negatief in de belangstelling. Negatief door het ontstaan van blessures en het grote aantal verzuim dagen en de torenhoge kosten die daaruit voortkomen. Positief door onderzoeken welke hebben aangetoond dat door sport beoefening de fysieke- en mentale belastbaarheid hoger ligt dan gemiddeld.

De effecten zijn rechtstreeks gekoppeld aan de mate van training. Een grotere lichamelijke fitheid heeft bij iedereen een positieve invloed op de fysieke- en emotionele belastbaarheid. Sporten verlengt niet de levensduur, maar bevordert wel de kwaliteit van het leven.

De fitnessruimte

Wij beschikken over een royale trainingsruimte voor revalidatie en fitness. Het Fysiopraktikum heeft de expertise in huis voor alle vormen van functietraining en de individuele begeleiding hiervan. In onze trainingsruimte van 100 m2 beschikken wij over krachtapparaten uit de nieuwste trainingslijn (EN dynamic). Tevens beschikken wij over 10 apparaten voor cardiovasculaire training (conditie), waardoor een gevarieerder training mogelijk is en wachttijden tijdens drukke bezetting zoveel mogelijk vermeden worden. De fitnessruimte is voorzien van airco, zodat u altijd onder optimale omstandigheden kunt trainen. Er is ook een gymzaal van 100 m2, voor preventieve gymnastiek, seniorengymnastiek, fitness en callanetics (balletschool).

Fysiopraktikum Loosdrecht
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Meer informatie Ok