Get Adobe Flash player

De apparatuur

In onze geheel vernieuwde oefenruimte kunt u op moderne apparatuur trainen. Wij hebben vier fiets ergometers, twee loopbanden, twee cross trainers en twee roeimachines. De apparatuur voor kracht en coördinatie is van Nederlands fabrikaat (Enraf Nonius) en is het neusje van de zalm op trainingsgebied.

Functietraining, spierversterking, conditie verbetering of revalidatie, u kunt bij ons terecht.

De cardiovasculaire trainingsapparaten zijn allemaal Polar gestuurd (uw hartslag wordt middels een sensor gemeten en op het display van het oefentoestel weergegeven). Uw hart frequentie wordt bij deze manier van trainen optimaal gecontroleerd.

De krachttoestellen zijn elektronisch gestuurd en werken op luchtdruk. Hierdoor zijn zij eenvoudig en nauw keurig instelbaar. Het voordeel van luchtdruk is het ontbreken van impulskrachten, waardoor slechts minimale compressiekrachten in de gewrichten optreden en de kans op blessures aanzienlijk wordt verminderd. Het display geeft de gebruiker heldere feedback: de kracht wordt digitaal weergegeven, en de herhalingen worden geteld. De instelling van uw individuele trainingswaarden wordt door middel van een chipcard vanuit de computer voor u geregeld. Hier heeft u geen omkijken naar!

Fysiopraktikum Loosdrecht
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Meer informatie Ok