Get Adobe Flash player

Het Centraal Kwaliteits Register (CKR)

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en staat ingeschreven in het BIG-register van de overheid, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

Om de kwaliteit van de fysiotherapeuten te kunnen waarborgen, heeft de beroepsorganisatie voor fysiotherapeuten, het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), het CKR in het leven geroepen. Om als fysiotherapeut in dit register ingeschreven te kunnen staan, moet hij/zij aan een aantal eisen voldoen. Hieronder vallen bijvoorbeeld verplichte bijscholing en het behandelen volgens bepaalde, door wetenschappelijke studies onderbouwde, richtlijnen.

Alle fysiotherapeuten van Het Fysiopraktikum zijn ingeschreven in het CKR waardoor u ervan verzekerd bent dat u door een therapeut behandeld wordt die aan alle kwaliteitseisen voldoet die u van een fysiotherapeut mag verwachten.

Het CKR geeft u zekerheid over kwaliteit

 

Fysiopraktikum Loosdrecht
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Meer informatie Ok