Get Adobe Flash player

ZORG BEWUST METEN

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze fysiotherapiepraktijk en onze therapeuten.
Met de uitkomsten van een klanttevredenheidsonderzoek hebben wij een objectieve maat voor de wijze waarop u onze praktijk en uw behandeling beoordeelt.

Ook stellen steeds meer verzekeraars onze deelname aan Qualiview verplicht in hun contracteerbeleid, evenals de publicatie van de uitkomsten er van, omdat zij op deze wijze willen bewerkstelligen dat iedere klant kan vertrouwen op de beste zorg.

Graag vragen wij u om uw deelname aan dit onderzoek. Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 6 minuten van uw tijd in beslag. Met het invullen van de vragenlijst, helpt u ons om de dienstverlening binnen onze praktijk verder te verbeteren!

Qualiview

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg (Qualiview) en is volledig anoniem.

Als u deelneemt aan dit onderzoek, ontvangt u na uw laatste behandeling een e-mail van Qualiview (uit naam van onze praktijk) met een link naar het online onderzoek. De vragen gaan onder andere over onze accommodatie, bejegening, informatievoorziening en de behandeling door uw therapeut.

Qualiview verzorgt het onderzoek en ziet er op toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als fysiotherapiepraktijk, uw eigen therapeut en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden.

Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beëindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.

Fysiopraktikum Loosdrecht
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Meer informatie Ok