Get Adobe Flash player

Samenwerking Fysiotherapie - Oefentherapie Mensendieck

Tussen de fysiotherapeuten van het Fysiopraktikum en Marjolein Scherrenberg van Mensendieck Loosdrecht is In de loop der jaren een prettige samenwerking ontstaan waardoor patiënten multidisciplinair behandeld kunnen worden. Vooral voor de complexere problemen kan dit een goede oplossing bieden.

Wat betekent dit voor u?

In de praktijk betekent dit dat, indien u verwezen wordt door de huisarts of specialist, u eerst komt bij de therapeut waar de arts u naar verwezen heeft. Vaak is fysiotherapie of oefentherapie Mensendieck alleen voldoende om uw klachten te laten verminderen/verdwijnen. Soms zijn uw klachten complexer. Bijvoorbeeld als u pijn heeft in uw nek en u bent onder behandeling van de fysiotherapeut. De fysiotherapeut behandelt uw acute klachten, maar omdat u vaak scheef zit is het raadzaam uw houding te verbeteren zodat de klachten minder snel terug komen of helemaal wegblijven. Dan is de oefentherapie aan zet. Omgekeerd kan ook voorkomen. U bent verwezen voor houdingsverbetering, maar de oefentherapeut constateert dat bijvoorbeeld een voetprobleem thuis hoort bij de fysiotherapeut. Er is altijd een goede overdracht waarbij vaak samen gekeken wordt naar de patiënt. Dit gebeurt uiteraard in overleg met u..

Op deze wijze bent u dus verzekerd van de beste behandeling!

Samenwerken maakt je sterker

Fysiopraktikum Loosdrecht
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Meer informatie Ok