Get Adobe Flash player

Samenwerking met Annatommie

Heeft u klachten aan bijvoorbeeld uw knie of schouder, en wilt u snel weer onbelemmerd bewegen? Annatommie, een hecht team van ervaren orthopedisch chirurgen, radiologen en fysiotherapeuten, staan direct voor u klaar. Annatommie heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

De verschillende disciplines zijn onder één dak gevestigd. Zo kunnen de orthopeden, fysiotherapeuten en medewerkers radiologie nauw samenwerken. Daardoor is een snelle diagnose en behandeling mogelijk. In de ontspannen sfeer van de centra draait alles erom, dat u zo snel mogelijk weer volop in beweging bent.

 

Er zijn geen wachttijden. Voor een orthopedie afspraak of een MRI kunt u binnen 2 dagen terecht. Annatommie heeft vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Utrecht en Rijswijk.

 

Het Fysiopraktikum werkt samen met Annatommie, zodat u na een orthopedische behandeling bij Annatommie dicht bij huis kunt revalideren bij de fysiotherapeut.

Fysiopraktikum Loosdrecht
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Meer informatie Ok